Vaccinatie of niet

Vaccinatie of niet…

In mijn praktijk heb ik inmiddels de nodige ervaring met onverklaarbare en ernstig beperkende gezondheidsklachten. Soms kan het dan nodig zijn om een vaccinatie te ontstoren.

Eén casus staat me helder voor de geest. Ze kwam samen met haar moeder bij mij vanwege neurologische klachten waaronder duizeligheid, continue vermoeidheid en ernstig concentratieverlies.

Een 13-jarige die nog nooit was ingeënt, maar zelf had gekozen voor het HPV-vaccin.

Vaccinatie ontstoren

Al een aantal weken was ze thuis, het lukte haar niet meer om naar school te gaan. Uitgebreide onderzoeken in het ziekenhuis hadden geen oorzaak aan het licht gebracht. En ook geen oplossing.

Ze bleef onder controle bij de kinderarts, terwijl ze bij mij een traject startte gebaseerd op bioresonantie en het ontstoren van de vaccinatie.

De inzet van haar moeder was positief en een belangrijke voorwaarde, want zij was tenslotte degene die haar dochter dagelijks moest begeleiden terwijl ik ze maar eens in de paar weken zag.

Meer energie voor het herstelproces

De eerste stap bij grote vermoeidheid is zorgen voor meer energie. Energie die zo hard nodig is op de weg naar herstel. Stapje voor stapje zagen we dat er verbetering kwam, hoewel het mijn cliënte natuurlijk veel te langzaam ging.

Toch was het belangrijk om haar systeem de tijd te geven om veranderingen in te zetten. En vooral ook om deze veranderingen vast te houden.

Na een maand of 6 was ze in staat om onder begeleiding van een fysiotherapeut ook haar spierconditie weer op te bouwen.

Het ontstoren van de vaccinatie was bij tijd en wijle pittig, vooral omdat het de klachten tijdelijk verergerde. Toen bleek weer hoe belangrijk het is om ook tussen de consulten door als therapeut bereikbaar te zijn, voor vragen en om zorgen weg te nemen.

Tijdens de consulten was het verder zaak om haar en haar moeder gemotiveerd te houden.
Maar de grootste motivaties kwamen elke keer als zij een fase door was gegaan en ze ontdekte dat het weer wat beter met haar ging.

Na een maand of acht konden we het traject afsluiten, een positieve en levendige jongedame stapte mijn praktijk uit.

Op weg naar school!

Consult aanvragen

Denk je dat je ook (neurologische) klachten van een bepaalde vaccinatie hebt gekregen en denk je dat bioresonantie hierbij kan helpen? Vraag dan een consult aan via de onderstaande button.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *