Bioresonantie vanuit je luie stoel

Een Bioresonantie Health scan maken en bespreken gebeurt doorgaans face-to-face in mijn praktijk in Purmerend. Omdat veel van mijn cliënten binnen een straal van 40 kilometer wonen is het voor hen redelijk eenvoudig om naar mijn praktijk te komen. Er zijn genoeg gratis parkeerplekken en ook met het OV is mijn praktijk uitstekend bereikbaar.
Maar… een Bioresonantie-scan maken vanuit je luie stoel klinkt ook wel heel aantrekkelijk toch?

Jezelf scannen vanaf je eigen laptop of pc

Dus als reizen onhandig is voor je, of als je (tijdelijk) minder mobiel bent, vind je hier de oplossing!
NES Health en mijn praktijk werken nauw samen om jouw mogelijkheden uit te breiden. Je kunt nu namelijk ook vanaf jouw eigen laptop of pc jezelf scannen. 
Hiervoor heb je slechts een handscanner nodig en een softwarelinkje.
Een flink aantal van mijn cliënten maakt inmiddels van deze optie gebruik.

Hoe werkt bioresonantie vanuit je luie stoel?

Een Bioresonantie-scan vanuit je luie stoel is eigenlijk heel simpel: je meldt je aan als cliënt in mijn praktijk. Hierbij kun je gelijk aangeven dat je een remote-scanner wilt bestellen. Uiteraard kunnen bestaande cliënten ook gebruik maken van deze optie.
Nadat ik jouw gegevens en de betaling heb ontvangen, stuur ik de scanner naar je toe. Ook ontvang je van mij een mail met een software-linkje en de installatie-instructies.
Natuurlijk plannen we gelijk een datum en tijdstip voor een telefonisch- of online consult.

Bioresonantie-scan vanuit je luie stoel

De anamnese, een belangrijke stap

Een belangrijke stap in een consult is de anamnese.
Hiermee vorm ik mij een beeld van je voorgeschiedenis en belangrijke omstandigheden waarmee we rekening moeten houden.
Om kostbare tijd tijdens het consult te besparen stuur ik je voorafgaand aan de afspraak een anamneseformulier toe. Hierop vind je een aantal vragen over je gezondheid en natuurlijk kun je hierop jouw hulpvraag aangeven.
Dit formulier ontvang ik graag enige dagen voor onze afspraak terug zodat ik het kan doornemen.

En dan kun je gaan scannen!

En dan ben je er klaar voor! Je kunt jezelf gaan scannen door simpelweg je hand op de remote-scanner te leggen en de instructie op je pc te volgen. Na slechts 10 seconden is de scan klaar en wordt deze automatisch verzonden.

Vervolgens ontvang ik van NES Health een mailtje dat jouw scan klaar staat. Deze kan ik dan importeren en beoordelen in mijn NES Health systeem.
Eenvoudiger kan bijna niet!
Wil je meer informatie of gelijk gebruik maken van deze mogelijkheid?

Mail dan naar info@helganooij.nl

Liever bellen of via Signal? Je kunt me bereiken via 06 2541 7221