EFT

Bevrijd jezelf van belemmerende patronen met EFT

Gedurende je leven wordt je regelmatig geconfronteerd met negativiteit. Soms ondervind je hier jaren later nog de gevolgen van. Niet alleen in de vorm van weerstand en remmingen maar ook als angsten of chronische stress. Deze negatieve emoties ervaar je op gevoelsniveau en precies daar ligt ook de oplossing met behulp van EFT!

Snel een blijvend en positief resultaat!
Je kunt de negativiteit dus eenvoudig doorbreken. Bovendien is EFT een veilige methode, waarmee je op een prettige en eenvoudige manier positieve resultaten kunt behalen.

Wat is EFT ?

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Het is een eenvoudige en zeer effectieve methode om negatieve emoties te neutraliseren. Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor rust en positiviteit.

De werking van EFT

Er zijn verschillende verklaringen voor de werkzaamheid van EFT. 
De theorie is gebaseerd op de klassieke Oosterse geneeskunde en de meridianen ofwel energiebanen. Uitgangspunt is dat ziekte en emotionele klachten een verstoring in het energiesysteem zijn en dus ook om een energetische oplossing vragen.

Door het kloppen op de acupunctuurpunten wordt het energiesysteem in balans gebracht en verdwijnen de klachten. Onderzoek laat zien dat er tijdens en na de behandeling aantoonbare fysiologische veranderingen plaatsvinden. Ook stresshormonen worden positief beïnvloed.

De techniek bestaat uit het zachtjes kloppen op een aantal punten op je gezicht, hand en romp.
Terwijl je gefocust bent op jouw klacht, klop je zelf op je romp en gezicht, hierbij begeleid door de behandelaar. Emoties, herinneringen en overtuigingen die je hebt opgeslagen in je lichaam, laat je letterlijk los door deze ‘emotionele acupunctuur’.

Zelfhulp en professionele ondersteuning

EFT is een eenvoudig aan te leren en toe te passen zelfhulpmethode. Daarnaast wordt deze vriendelijke methode door steeds meer professionals ingezet om angsten, trauma’s en andere stress-gerelateerde klachten op te lossen.

Als gecertificeerd EFT-behandelaar ben ik aangesloten bij de Stichting EFT.

Wil jij:

  • Stress kunnen hanteren en meer ontspannen leven?
  • Een instrument in handen hebben om je angsten los te laten?
  • Je pestverleden definitief achter je laten?
  • Fysieke klachten kunnen hanteren?
  • Sportprestaties verbeteren?
  • Eetproblemen aanpakken?
  • Echt beter slapen zonder medicatie?
  • Op eigen kracht van je eet- of rookverslaving afkomen?
  • Leren om de methode zelf toe te passen?
Afspraak maken

Meer informatie over een EFT-behandeling?

Stuur dan een mailtje naar info@helganooij.nl

Liever bellen of via Signal? Je kunt me bereiken via 06 2541 7221