Testimonials

Inzichten en ontwikkeling

inzichten en ontwikkeling
Voor nu wil ik je ontzettend bedanken voor de fijne gesprekken, de inzichten die je me hebt laten zien en de ontwikkeling die ik heb mogen doormaken dankzij de behandelingen.
Ik weet dat ik er nog niet ben maar ben me  zeker bewust geworden van een aantal dingen en dankzij jou goed opweg en zal de handvatten die je me gegeven heb blijven toepassen in mijn dagelijks leven.
Ik hoop dat je mijn situatie begrijpt en hopelijk tot snel!
L.G.
januari 15, 2022

Mijn zelfbeeld is een stuk positiever geworden

Mijn zelfbeeld is een stuk positiever geworden

Dank je wel voor je hulp het afgelopen jaar op allerlei gebied… daardoor heb ik inzichten gekregen en stappen kunnen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Jij hebt er oa ook voor gezorgd dat mijn zelfbeeld een stuk positiever is geworden.

Nogmaals bedankt en wie weet zien we elkaar nog eens terug,

Groetjes I.

november 5, 2021

Laagje voor laagje naar de essentie

Laagje voor laagje naar de essentie

Het voelde al vanaf het eerste moment bij Helga veilig en vertrouwd.

Je hoorde en voelde de juiste emotie die bij mijn aanwezig was.

Doordat je dit benoemde werd voor mij ook helder hoe ik er in sta.

Door de behandeling met Bioresonantie pelde we laagje voor laagje af.

Op weg naar eigen liefde,zal soms nog niet altijd even makkelijk
zijn,maar heb er alle vertrouwen in

Als het weer nodig is klop ik weer bij je aan.

Warme groet,Henny

augustus 20, 2021

Een luisterend oor en nieuwe inzichten door EFT!

Dag Helga,

Mijn emoties gingen weer even met me aan de haal, dankjewel voor je luisterend oor. Ik heb me veilig bij je gevoeld. Bijzonder de kennismaking met EFT, als we er mee bezig waren, kreeg ik soms op een andere manier inzicht in mijn patronen. Ik voel me nu goed, en ga met frisse zin de zomer tegemoet.

Lieve groet Thea

augustus 3, 2021

Na jaren verschillende therapieen te

Veel therapieën geprobeerd

Na jaren verschillende therapieen te hebben geprobeert ben ik bij Helga terecht gekomen. Wat heeft haar therapie mij goed geholpen om andere inzichten in het leven te krijgen en weer positief in het leven te staan. Helga heeft geduld, is heel lief en niets wat je vertelt is gek of raar voor haar. Ik kan het iedereen aanraden die even vastzit in het leven. Dankjewel Helga

Debbie
juli 5, 2021

Energieboost!

Mijn uurtjes bij jou geven mij een energie boost en stof tot nadenken, waarmee ik weer  stappen kan maken naar een ontspannen, evenwichtig leven. Dank je wel!

Een blije cliënt

februari 19, 2021

Een ‘warm bad’

Wat een warm bad als je met een probleem bij Helga komt. We hebben er heel veel geleerd en de situatie is er een stuk beter door geworden. En wat heerlijk om te weten dat je altijd weer bij haar terecht kan als je even weer vastloopt.

Veel liefs,
Judith

februari 2, 2021

Zaadjes ontkiemen

Zaadjes ontkiemen

Beste Helga,
Voor een andere ouder op zoek, kwam ik snel op je mooie site terecht. Hierbij een groet van ons. Ik wil je laten weten dat het met Jurgen erg goed gaat. Mede door de sessies bij jou. Waarbij jij Sommige dingen al zag, waar ik toen nog niet aan wilde. 🙂 Veel liefs, Annemarie

maart 14, 2020

Helga heeft mij goed geholpen!

Ik kwam bij Helga terecht tijdens een burn-out en na een overlijden binnen de familie. Door het toepassen van de bioresonantie-scan en druppels, het gebruik van verschillende voedingssupplementen en intensieve gesprekkken met Helga, kwam ik langzaam weer in balans. Ze biedt een veilige omgeving waar je jezelf kunt zijn. Ik ben weer op de goede weg en heb vertrouwen dat het goed komt!

A
februari 13, 2020

Rijangst

autorijden

Vanwege rijangst kwam ik bij Helga in de praktijk , we gingen aan de slag met EFT.
Helaas bleek dit niet te helpen, ik was nog steeds heel bang dat de auto’s bij het invoegen te dichtbij kwamen en mij zouden aanrijden. Gelukkig had Helga nóg een idee, een visuele screening.
Dit bleek de oplossing! De beelden van mijn ogen kwamen niet goed op elkaar in mijn hersenen, ik was terecht bang! Nu heb ik een speciale bril en kan ik weer zonder angst in de auto. Dank je wel Helga!

N.M.

februari 12, 2020

Mijn zoon als spiegeltje

Jongetje gehurkt

Beste Helga

Ik mailde je om hulp voor mijn zoon maar tijdens het eerste gesprek werd al snel duidelijk dat ik ook wel wat coaching kon gebruiken.
Je hebt mijn zoon goed geholpen, volgens mij vooral door mij te coachen.
Ik kon snel, met een paar gesprekken, weer prioriteren, relativeren en mijn grenzen aangeven.
Bedankt voor de zeer prettige gesprekken.

Groet Anuschka

december 18, 2019

Snel resultaat vitamine b12

High sensation seeker HSS

In 1 sessie bij Helga al meer bereikt dan alle maanden daarvoor bij de psychologe.
Door Helga haar aanpak op meerdere fronten ben ik er van overtuigd dat ik mijn leven zowel geestelijk en lichamelijk weer op de rails ga krijgen en mijn balans weer ga vinden. En dat is op dit moment al een hele stap vooruit.
Helga bedankt daarvoor en tot volgende week!!

september 30, 2019

FatMet Infoceutical

Een maand lang de FatMet druppels gebruikt. Na de eerste inname merkte ik al dat mijn trek naar zoetigheid minder werd. Na enkele dagen was deze trek helemaal verdwenen. 15 druppeltjes per dag was voor mij voldoende.

Janette weisz
juni 5, 2019

Veilige plek

Relax at work

Ik heb contact opgenomen met Helga om beter te leren omgaan met stress en onzekerheid op mijn werk. Met praktische oefeningen heb ik geleerd waar dit vandaan komt en hoe ik hier mee om kan gaan.
Uiteindelijk kon ik met nog meer vragen waar ik al langer mee rond loop en die veel onrust veroorzaakten in mijn leven bij haar terecht. Het voelde als een veilige plek om dingen die ik jarenlang voor mezelf heb gehouden nu wél te bespreken.

Ik ben Helga erg dankbaar.

Janine
mei 25, 2019

“Helga, wat heb jij veel voor mij gedaan.”

Testimonial darmen en gemoedsrust

Via mijn dochter kwam ik bij Helga. Dat was een openbaring! Helga, wat heb jij veel voor mij gedaan, mij weer op de juiste weg te brengen, jouw uitstraling en rust, zo fijn! Er is veel meer rust in mijn lichaam gekomen, dus gaat het ook veel beter met mijn darmen, wat erg lang een kwelgeest was en nu niet meer!

Door jouw bioresonantie kwam ik ook achter veel dingen, die ik nu beter begrijp en daar hebben we samen ook naar toe gewerkt. Zo fijn👍 Ik hoop dat ik de positiviteit vast kan houden en zo niet, dan zie je mij weer terug, Helga.

Bedankt voor alles 😀💐

november 8, 2018

“Mijn ervaring met Helga is ontzettend positief.”

verwijzing Psychosociaaltherapie via huisarts

Via mijn huisarts ben ik bij Helga terecht gekomen. Mijn ervaring met Helga is ontzettend positief. Je kan echt jezelf bij haar zijn en zij begrijpt je ontzettend goed. Zij heeft mij geholpen met paniekklachten en hoe ik meer tot rust kan komen.

Bedankt voor de ontzettend fijne gesprekken en de tips!

Isabella
oktober 16, 2018

“Met goede frisse moed begonnen aan nieuw schooljaar.”

Opbouwen in kleine stappen

Hallo Helga. De vakantie heeft mij goed gedaan. Ik heb m’n rust genomen, alle handvatten die ik van je heb gekregen aangepakt en ben met goede frisse moed begonnen aan dit nieuwe schooljaar.

Ik doe alles maar rustig aan en bouw in Kleine stappen op!

september 13, 2018

“Zo blij dat Helga ons de juiste kant op heeft gestuurd.”

Ik kwam bij Helga voor mezelf en dat heeft mij erg geholpen. Door de gesprekken kwamen we ook op mijn dochter die op school niet mee kan komen. Lezen rekenen noem maar op… niets ging. Ook kwam ze altijd wat onhandig over.

Helga stelde voor om eens te testen of zij misschien fixatie disparatie heeft. En wat blijkt ze ziet haar hele leven altijd alles dubbel. arme kind! Nu heeft ze een speciale bril en ziet ze alles goed. En stoot ze ook niet zo vaak meer dingen om en struikelt ze ook minder. Ze ziet nu ook 3D ipv 2D.

Zo blij dat Helga ons de juiste kant op heeft gestuurd. Daar waar school niets deed.

Heel erg bedankt.

Karin van der Wel
april 30, 2018

“Ik ben heel blij dat het zo goed helpt.”

sportblessure

Na een ongelukkige aanvaring met een paard, waardoor ik een harde val heb gemaakt heb ik heel veel pijn gehad en de eerste week daardoor pijnstillers geslikt, totdat ik bij Helga kwam en zij mij met de Mi Health heeft behandeld.

Na 2 behandelingen ging ik al verlichting merken en nu een aantal behandelingen verder gebruik ik helemaal geen pijnstillers meer.

Ik ben heel blij dat het zo goed helpt Helga.

Dank je wel Rie

Rie
februari 15, 2018

“Ik raad je zeker aan om bij Helga langs te gaan.”

burnout/hooggevoelig

Via Google ben ik op zoek gegaan naar een psycholoog die bij mij paste. Zelf vind/vond ik het best moeilijk om zomaar mijn verhaal te doen bij een onbekende. Na goed zoeken kwam ik bij Helga Nooij terecht.

Het klikte gelijk, ik kon goed over mijn problemen praten (hooggevoeligheid/burn out klachten), stap voor stap, hielp Helga mij naar weer beter voelen. Zij gaf mij hele duidelijke adviezen/handvatten, en een andere kijk in het leven, onder andere EFT/Bioresonantie heeft mij goed gedaan.

Ik raad je zeker Helga aan, om bij haar langs te gaan, en je zult het zelf ervaren.

Fa
februari 15, 2018

“Door onze gesprekken geleerd om van mijzelf te houden.”

angsten depressief

Lieve Helga,

Ik weet nog wel hoe ik binnen kwam ik had erg last van angsten en piekerde veel daardoor was ik erg depressief. Door onze gesprekken heb ik mezelf beter leren kennen en geleerd om van mijzelf te houden . Dat is iets waar ik eigenlijk mijn hele leven moeite mee had en niet eens van bewust was.

Ik vond u aanpak dan ook heel goed ik voelde mij gelijk op me gemak, omdat uw een warme vriendelijke en niet oordelende aanpak, dat ik rustig mijn verhalen kon vertellen ,dingen uit het verleden , maar ook in het nu waar ik erg mee struggelde.

Ik ben er nog niet helemaal maar met jouw tools en de oefeningen die we deden, maar vooral onze gesprekken ben ik ervan verzekerd dat ik er ga komen!

Als ik weer behoefte heb aan een gesprek weet ik je te vinden 🙂
Heel erg bedankt !!

Anne
augustus 3, 2017

“Zo snel van die uitstralende pijn afgeholpen.”

pijn

Ik ben blij dat je mij, naast de fysio, met je miHealth behandeling zo snel van die uitstralende pijn hebt afgeholpen.

Zo’n beklemde zenuw is verdomde vervelend. Bedankt!

Hendrik

juni 9, 2017

“Je hebt mij van mijn vliegangst afgeholpen!”

vliegangst verdwenen

Hoi Helga,

Ontzettend bedankt voor je hulp. Je hebt mij van mijn vliegangst afgeholpen! Na enkele gesprekken met jou waarbij je mij EFT oefeningen hebt laten doen, voelde ik merkbaar de angst afnemen. Zodanig dat ik genoeg moed had verzameld om in een vliegtuig te stappen.

Ik was nog wel wat zenuwachtig, maar kon ook tijdens de vlucht ontspannen met behulp van de oefeningen. Met als beloning een heerlijk weekeinde in de zon!

Voor de terugreis voelde ik geen enkele spanning. Missie geslaagd! Wat een heerlijk gevoel dat ik nu ook per vliegtuig (en dus in sommige gevallen een stuk gemakkelijker en sneller) kan reizen.

Anoniem

mei 1, 2017

“Ik kan Helga iedereen die het nodig heeft aanbevelen.”

Ik kwam september 2014 thuis te zitten met een burn-out. Ikzelf vermoede dat veel gebeurtenissen van de afgelopen 4 á 5 jaar de oorzaak was.

Via via kwam ik bij Helga terecht en met haar therapie kwamen we erachter dat de oorzaak veel dieper en verder terug gaat in mijn leven. Helga geeft met haar therapie veel handvatten om mij weer op een hoger niveau te krijgen.

Met de nieuwste technieken weet ze ook de lichamelijke problemen boven water te krijgen, zodat ze op die manier lichaam en geest weer in balans krijgt.

Ik kan Helga iedereen die het nodig heeft aanbevelen.

Een tevreden klant/patiënt.

E. Westerbeek

april 28, 2017

“Door de bezoeken aan Helga kreeg ik voor mijzelf meer inzicht.”

eetproblemen

Door het eetpatroon van mijn dochter en haar verminderde weerstand raakte ik als moeder erg onrustig. Door de bezoeken aan Helga kreeg ik voor mijzelf meer inzicht. Haar gedrag was namelijk een reactie op mijn gedrag richting haar.

Inmiddels zijn bij mij de onrust en zorgen afgenomen en zie ik dat mijn dochter een stuk beter is gaan eten. Nog niet zoals het hoort, maar we zijn op de goede weg!

Dank je Helga.

1 belangrijk houvast voor mij: OMDENKEN!

Lobke

april 20, 2017

Artrose: “Mijn linkerhand is weer helemaal goed!”

artrose genezen

Lieve Helga,

Een paar maanden geleden ben ik naar jou toe gegaan met Artrose klachten aan beide handen. Alle handelingen die ik door de dag heen deed waren pijnlijk. Ook had ik een triggerduim en stond ik op het punt om het tennissen, dat ik al heel veel jaren doe, op te zeggen omdat ik de anderen niet tot last wilde zijn.

Jij hebt mij getest en naar een oplossing gezocht. De supplementen die je mij hebt voorgeschreven gebruik ik nu 3 maanden.

Mijn linkerhand is weer helemaal goed! Ik ben rechts en ik kan nu met een kleine ondersteuning van die hand weer heel goed tennissen.
Ik ben er heel erg blij mee.

DANK JE WEL !!!

Marie

maart 17, 2017

“Dankzij jouw hulp is de relatie tussen mijn zoon en mij heel erg verbeterd!”

ouder-kind relatie

Beste Helga,

In ons gezin liep het af en toe erg hoog op, vooral tussen mij en onze zoon. Onbegrip, onrust, elkaar niet begrijpen..

Dankzij jouw hulp is de relatie tussen mijn zoon en mij heel erg verbeterd! Je hebt ons verhaal gehoord, meegedacht, tips gegeven en geluisterd, wat erg fijn was!

Hartelijk dank hiervoor, namens mijzelf en onze zoon.

N. B.

februari 25, 2017