Testimonials

“Helga, wat heb jij veel voor mij gedaan.”

Testimonial darmen en gemoedsrust

Via mijn dochter kwam ik bij Helga. Dat was een openbaring! Helga, wat heb jij veel voor mij gedaan, mij weer op de juiste weg te brengen, jouw uitstraling en rust, zo fijn! Er is veel meer rust in mijn lichaam gekomen, dus gaat het ook veel beter met mijn darmen, wat erg lang een kwelgeest was en nu niet meer!

Door jouw bioresonantie kwam ik ook achter veel dingen, die ik nu beter begrijp en daar hebben we samen ook naar toe gewerkt. Zo fijn👍 Ik hoop dat ik de positiviteit vast kan houden en zo niet, dan zie je mij weer terug, Helga.

Bedankt voor alles 😀💐

november 8, 2018

“Mijn ervaring met Helga is ontzettend positief.”

verwijzing Psychosociaaltherapie via huisarts

Via mijn huisarts ben ik bij Helga terecht gekomen. Mijn ervaring met Helga is ontzettend positief. Je kan echt jezelf bij haar zijn en zij begrijpt je ontzettend goed. Zij heeft mij geholpen met paniekklachten en hoe ik meer tot rust kan komen.

Bedankt voor de ontzettend fijne gesprekken en de tips!

Isabella
oktober 16, 2018

“Met goede frisse moed begonnen aan nieuw schooljaar.”

Opbouwen in kleine stappen

Hallo Helga. De vakantie heeft mij goed gedaan. Ik heb m’n rust genomen, alle handvatten die ik van je heb gekregen aangepakt en ben met goede frisse moed begonnen aan dit nieuwe schooljaar.

Ik doe alles maar rustig aan en bouw in Kleine stappen op!

september 13, 2018

“Zo blij dat Helga ons de juiste kant op heeft gestuurd.”

Ik kwam bij Helga voor mezelf en dat heeft mij erg geholpen. Door de gesprekken kwamen we ook op mijn dochter die op school niet mee kan komen. Lezen rekenen noem maar op… niets ging. Ook kwam ze altijd wat onhandig over.

Helga stelde voor om eens te testen of zij misschien fixatie disparatie heeft. En wat blijkt ze ziet haar hele leven altijd alles dubbel. arme kind! Nu heeft ze een speciale bril en ziet ze alles goed. En stoot ze ook niet zo vaak meer dingen om en struikelt ze ook minder. Ze ziet nu ook 3D ipv 2D.

Zo blij dat Helga ons de juiste kant op heeft gestuurd. Daar waar school niets deed.

Heel erg bedankt.

Karin van der Wel
april 30, 2018

“Ik ben heel blij dat het zo goed helpt.”

sportblessure

Na een ongelukkige aanvaring met een paard, waardoor ik een harde val heb gemaakt heb ik heel veel pijn gehad en de eerste week daardoor pijnstillers geslikt, totdat ik bij Helga kwam en zij mij met de Mi Health heeft behandeld.

Na 2 behandelingen ging ik al verlichting merken en nu een aantal behandelingen verder gebruik ik helemaal geen pijnstillers meer.

Ik ben heel blij dat het zo goed helpt Helga.

Dank je wel Rie

Rie
februari 15, 2018

“Ik raad je zeker aan om bij Helga langs te gaan.”

burnout/hooggevoelig

Via Google ben ik op zoek gegaan naar een psycholoog die bij mij paste. Zelf vind/vond ik het best moeilijk om zomaar mijn verhaal te doen bij een onbekende. Na goed zoeken kwam ik bij Helga Nooij terecht.

Het klikte gelijk, ik kon goed over mijn problemen praten (hooggevoeligheid/burn out klachten), stap voor stap, hielp Helga mij naar weer beter voelen. Zij gaf mij hele duidelijke adviezen/handvatten, en een andere kijk in het leven, onder andere EFT/Bioresonantie heeft mij goed gedaan.

Ik raad je zeker Helga aan, om bij haar langs te gaan, en je zult het zelf ervaren.

Fa
februari 15, 2018

“Door onze gesprekken geleerd om van mijzelf te houden.”

angsten depressief

Lieve Helga,

Ik weet nog wel hoe ik binnen kwam ik had erg last van angsten en piekerde veel daardoor was ik erg depressief. Door onze gesprekken heb ik mezelf beter leren kennen en geleerd om van mijzelf te houden . Dat is iets waar ik eigenlijk mijn hele leven moeite mee had en niet eens van bewust was.

Ik vond u aanpak dan ook heel goed ik voelde mij gelijk op me gemak, omdat uw een warme vriendelijke en niet oordelende aanpak, dat ik rustig mijn verhalen kon vertellen ,dingen uit het verleden , maar ook in het nu waar ik erg mee struggelde.

Ik ben er nog niet helemaal maar met jouw tools en de oefeningen die we deden, maar vooral onze gesprekken ben ik ervan verzekerd dat ik er ga komen!

Als ik weer behoefte heb aan een gesprek weet ik je te vinden 🙂
Heel erg bedankt !!

Anne
augustus 3, 2017

“Zo snel van die uitstralende pijn afgeholpen.”

pijn

Ik ben blij dat je mij, naast de fysio, met je miHealth behandeling zo snel van die uitstralende pijn hebt afgeholpen.

Zo’n beklemde zenuw is verdomde vervelend. Bedankt!

Hendrik

juni 9, 2017

“Je hebt mij van mijn vliegangst afgeholpen!”

vliegangst verdwenen

Hoi Helga,

Ontzettend bedankt voor je hulp. Je hebt mij van mijn vliegangst afgeholpen! Na enkele gesprekken met jou waarbij je mij EFT oefeningen hebt laten doen, voelde ik merkbaar de angst afnemen. Zodanig dat ik genoeg moed had verzameld om in een vliegtuig te stappen.

Ik was nog wel wat zenuwachtig, maar kon ook tijdens de vlucht ontspannen met behulp van de oefeningen. Met als beloning een heerlijk weekeinde in de zon!

Voor de terugreis voelde ik geen enkele spanning. Missie geslaagd! Wat een heerlijk gevoel dat ik nu ook per vliegtuig (en dus in sommige gevallen een stuk gemakkelijker en sneller) kan reizen.

Anoniem

mei 1, 2017

“Ik kan Helga iedereen die het nodig heeft aanbevelen.”

lichaam en geest in balans

Ik kwam september 2014 thuis te zitten met een burn-out. Ikzelf vermoede dat veel gebeurtenissen van de afgelopen 4 á 5 jaar de oorzaak was.

Via via kwam ik bij Helga terecht en met haar therapie kwamen we erachter dat de oorzaak veel dieper en verder terug gaat in mijn leven. Helga geeft met haar therapie veel handvatten om mij weer op een hoger niveau te krijgen.

Met de nieuwste technieken weet ze ook de lichamelijke problemen boven water te krijgen, zodat ze op die manier lichaam en geest weer in balans krijgt.

Ik kan Helga iedereen die het nodig heeft aanbevelen.

Een tevreden klant/patiënt.

E. Westerbeek

april 28, 2017

“Door de bezoeken aan Helga kreeg ik voor mijzelf meer inzicht.”

eetproblemen

Door het eetpatroon van mijn dochter en haar verminderde weerstand raakte ik als moeder erg onrustig. Door de bezoeken aan Helga kreeg ik voor mijzelf meer inzicht. Haar gedrag was namelijk een reactie op mijn gedrag richting haar.

Inmiddels zijn bij mij de onrust en zorgen afgenomen en zie ik dat mijn dochter een stuk beter is gaan eten. Nog niet zoals het hoort, maar we zijn op de goede weg!

Dank je Helga.

1 belangrijk houvast voor mij: OMDENKEN!

Lobke

april 20, 2017

Artrose: “Mijn linkerhand is weer helemaal goed!”

artrose genezen

Lieve Helga,

Een paar maanden geleden ben ik naar jou toe gegaan met Artrose klachten aan beide handen. Alle handelingen die ik door de dag heen deed waren pijnlijk. Ook had ik een triggerduim en stond ik op het punt om het tennissen, dat ik al heel veel jaren doe, op te zeggen omdat ik de anderen niet tot last wilde zijn.

Jij hebt mij getest en naar een oplossing gezocht. De supplementen die je mij hebt voorgeschreven gebruik ik nu 3 maanden.

Mijn linkerhand is weer helemaal goed! Ik ben rechts en ik kan nu met een kleine ondersteuning van die hand weer heel goed tennissen.
Ik ben er heel erg blij mee.

DANK JE WEL !!!

Marie

maart 17, 2017

“Dankzij jouw hulp is de relatie tussen mijn zoon en mij heel erg verbeterd!”

ouder-kind relatie

Beste Helga,

In ons gezin liep het af en toe erg hoog op, vooral tussen mij en onze zoon. Onbegrip, onrust, elkaar niet begrijpen..

Dankzij jouw hulp is de relatie tussen mijn zoon en mij heel erg verbeterd! Je hebt ons verhaal gehoord, meegedacht, tips gegeven en geluisterd, wat erg fijn was!

Hartelijk dank hiervoor, namens mijzelf en onze zoon.

N. B.

februari 25, 2017