Je leven werkelijk veranderen door bewustwording

Je leven werkelijk veranderen door bewustwording

Onze onbewuste patronen en overtuigingen zijn ontstaan tijdens de eerste 6 jaar van ons leven en we hebben er niet of nauwelijks weet van.
Dit komt doordat ons kinderbrein op een andere golflengte werkt. Hierdoor wordt veel informatie opgeslagen op celniveau. Het kan niet bewust worden teruggehaald. Probeer maar eens om je dingen te herinneren die zijn gebeurd in de eerste jaren van je leven. Je zult zien dat dit er heel weinig zijn en dan meestal alleen herinneringen van heftige gebeurtenissen.
Ons leven is een uiting van het onderbewuste. 95% van ons leven is gebaseerd op onbewuste patronen en overtuigingen en dit maakt het ontzettend moeilijk om werkelijk te veranderen.
Slechts 5% van onze handelingen vindt plaats vanuit het bewuste deel van het brein. Dit is het deel dat we ontwikkelen door te leren en nieuwe dingen te herhalen.

Stel je eens voor hoeveel meer mogelijkheden je kunt creëren door inzicht te krijgen in dit onbewuste deel van je brein!

Een NES Health scan geeft inzicht in onbewuste patronen en biedt zodoende stevige ondersteuning bij veranderprocessen.
Want bewustwording van deze ‘blinde vlekken’ betekent mogelijkheden tot verandering. Dus waar je voorheen geen keuze had en telkens weer dezelfde valkuilen tegenkwam, creëer je nu keuzes, nieuwe wegen!

Bruce Lipton geeft een heldere uitleg over de werking van het onbewuste brein in het volgende filmpje:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *