Hoe kom je af van ongewenste gevoelens?

Hoe kom je af van ongewenste gevoelens?

Tip 1
Probeer er niet vanaf te komen

Het feit dat je een bepaald gevoel als ongewenst bestempelt, is het probleem op zich. Omdat we een oordeel hebben over een gevoel, drukken we het weg.

Dat is als een bal steeds onder water proberen te drukken. Wat gebeurt er als je steeds harder gaat drukken?
Juist, de tegenkracht wordt alleen maar sterker.

Tip 2
Verwelkom de gevoelens bewust

Telkens als ik in mezelf als het ware ‘je bent welkom’ tegen gevoelens zeg, hoe ongemakkelijk ze ook voelen, wordt het meteen zachter en komt er meer stroming.

Het lastige is dat we ons zijn gaan verzetten tegen bepaalde gevoelens, waardoor er als het ware een bevriezing in ons systeem is ontstaan. Accepteer het ongemakkelijke gevoel.

Tip 3
Blijf het gevoel voelen en laat het verhaal los

Ons hoofd is nogal goed in ‘ja maar die deed dit’ blablabla…en zo rennen we weer weg van ons gevoel. We gaan er de strijd mee aan.

Aangezien het ongewenste gevoel in óns wordt gevoeld, is het dus ook van ons. En hebben we zelf de verantwoording om er iets mee te doen.

Voel!

Tip 4
Zie de gevoelens puur als ENERGIE

Wees nieuwsgierig als een kind, hoe voelt het als er razende boosheid door je heen gaat?? Kun je de energie toelaten, het zien als een soort orkaan die door je heen raast?

Als we het op die manier gaan zien, bekrachtigen al die emoties ons ipv ontkrachten. Het is gewoon energie wat door ons heen wil komen!

Tip 5
Weet dat moeilijke processen gewoon een moment zijn van transformatie

Je bent klaar voor de next level! Misschien niet leuk, maar weet dat het simpelweg een opschoning is.
En bedenk: elk ‘minpuntje’ is een uitdaging om te groeien…

Wil jij je verder ontwikkelen?

Wil je inzicht in welke ongemakkelijke en ongewenste gevoelens jou bezig houden? Dan kan het fijn zijn om dat niet alleen te doen maar je te laten ondersteunen.

Door middel van gesprekken in combinatie met NES Health Bioresonantie kun je niet alleen kijken naar wat jou belast, maar er ook concreet mee aan de slag gaan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *