Het hooikoorts seizoen is begonnen

Na een koude week vol sneeuw is het weerbeeld finaal omgeslagen, de sneeuwklokjes staan in bloei en de elzenkatjes ontluiken. Een teken dat het hooikoorts seizoen is begonnen.

Het hooikoortsseizoen

Voor diegenen die jaarlijks last hebben van hooikoorts is het dus hoog tijd om maatregelen te nemen!

Overzicht wanneer het hooikoorts seizoen is begonnen

Hooikoorts op natuurlijk manier verminderen

Er zijn nogal wat dingen die je kunt doen om minder of helemaal geen last te hebben van hooikoorts als het seizoen weer is begonnen.
Om te beginnen kunnen we constateren dat er kennelijk in het lichaamssysteem iets gebeurt waardoor het immuunsysteem in de alarmfase gaat.

Neem de juiste supplementen

Door inname van de juiste natuurlijke supplementen kan je ervoor zorgen dat allerlei processen soepeler verlopen. Met name in de darmen zien we dat er nogal eens tekorten en onbalans is ontstaan. Uiteraard geldt niet voor iedereen hetzelfde orthomoleculair advies, maatwerk is belangrijk.

Ondersteun met Bioresonantie

Zelfs als je al de juiste voeding en supplementen neemt blijft het heel belangrijk dat jouw lichaam deze ook goed verwerkt en volledig in de cellen opneemt. Hier gaat het nogal eens mis.
Mensen komen dan bij mij en zeggen: ‘Ja, maar ik neem alles al en toch helpt het niet!’

In dat geval moeten we dus verder kijken, naar de vraag in hoeverre er een juiste opname en verwerking is van voeding en suppletie.
Met behulp van Bioresonantie kunnen we ons hiervan een goed beeld vormen.
Bioresonantie en de bijbehorende frequentietherapie helpen je bij het herstel van deze belangrijke processen.

Hou pollen buiten de deur in het hooikoorts seizoen!

Natuurlijk is het ook belangrijk om pollen buiten de deur te houden. Hiermee geef je jouw immuunsysteem tijd om weer tot rust te komen nadat je buiten bent geweest.
Het huis luchten doe je daarom het best ’s ochtends of na een regenbui, dan zijn er minder pollen in de lucht dan ’s avonds.
Ook kun je horren gebruiken, een raam zet je het liefst open aan de kant waar op dat moment geen wind staat.
Verder is het slim om je was niet buiten te drogen, pollen kunnen zich namelijk ook aan kleding hechten.

Een ionisator voor schone lucht

Een goede tip tot slot is om een ionisator aan te schaffen. Deze zijn er in allerlei soorten en maten. In mijn praktijk gebruik ik een ionisator met ruime overcapaciteit, zodat niet alleen bacteriën en virussen worden verwijderd maar ook pollen.  
Hieronder leg ik in het kort uit hoe een ionisator werkt:

Hoe werkt ionisatie

Door ionisatie neemt het aantal ionen in de lucht toe, waardoor de luchtkwaliteit toeneemt. De ionen werken als een soort magneet die zich verbinden met deeltjes die de lucht vervuilen. De ionen die worden gecreëerd door het gebruik van een ionisator hebben een negatieve lading terwijl deeltjes die de lucht vervuilen doorgaans een positieve lading hebben. De negatieve ionen trekken positief geladen deeltjes aan en zorgen er zo voor clusters, die door de zwaartekracht naar beneden zullen dwarrelen. Deze clusters zijn hierna makkelijk uit de lucht te zuiveren door een luchtreiniger. Daarnaast heeft het creëren van deze clusters een oxiderende werking waardoor bacteriën en virussen onschadelijk worden gemaakt. Met een ionisator worden pollen, rooklucht, stof, allergenen, geuren en fijnstof uit de lucht verwijderd. Zo kan je ook binnenshuis schone lucht inademen.

Zoals je ziet kun je aardig wat doen om het pollenseizoen beter door te komen.
Voor gedegen advies en ondersteuning:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *