Bioresonantie therapie: Ontdek de emotionele oorzaak van ziekten

Ontdek de emotionele oorzaak van ziekten met Bioresonantie therapie

In mijn praktijk zet ik sinds 2014 bioresonantie therapie in als bron van energie en herstel. Eigenlijk moet ik zeggen ‘Energetische Therapie‘. Er is namelijk een groot verschil met reguliere bioresonantie.

Zo geeft het NES Health systeem ook inzicht in de emotionele oorzaak van ziekte en chronische onbalans. Maar hoe werkt dat? Wat kan gemeten worden? En is dit interessant voor jou?

In dit artikel beschrijf ik hoe je de emotionele oorzaak van ziekten kunt meten, ontdekken en verhelpen via bioresonantie.

Wat is bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie is een energetische behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een handscanner. Hiermee kunnen we de verstoorde frequenties van de cellen in ons lichaam detecteren.

Ons lichaam kan zichzelf namelijk uitstekend herstellen, mits we de oorzaak lokaliseren en daar iets aan doen.

Bij NES Health bioresonantie therapie wordt daarom speciale software gebruikt om de frequentie van energiegolven in het lichaam te meten. Zo kunnen we met een Bioresonantie Scan in 10 seconden meten waar de zwakke schakels van je gezondheid zich op dat moment bevinden.

Tijdens het consult zetten we de miHealth in om het zelfgenezend vermogen te stimuleren. In de weken na het consult kun je zelf aan de slag met Infoceuticals. Dit zijn vloeistoffen waarin de juiste frequentie geïmprint is.

Via Bioresonantie therapie & de NES Health-scan kun je – onder andere – de volgende gegevens meten:

  • Gezondheid checken en verbeteren;
  • Meten van stress en immuunsysteem;
  • Vitaminen en mineralen status meten;
  • Chronische klachten zoals bijvoorbeeld Chronisch Vermoeidheid Syndroom, ME, Fibromyalgie;
  • Huidklachten zoals eczeem;
  • Pijnklachten zoals hoofdpijn, acute en chronische pijn;
  • Emoties begrijpen en verwerken;
  • Ondersteuning bij emotionele stress en piekeren;
  • Spijsverteringsklachten;
  • Verbetering slaappatroon.

Voorbeeld Bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie voor het ontdekken van de emotionele oorzaak achter ziekten

Als voorbeeld neem ik overbelasting en burn-out, voor veel van ons een herkenbaar scenario. Burn-out is een situatie van jarenlang meer energie verbruiken dan je kunt aanvullen.

Voorafgaand aan een burn-out is er bijna altijd een langere periode geweest waarin je als het ware in de overlevingsstand bent gegaan. En dat moest ook, om alle ballen hoog te blijven houden.

Om te voldoen aan alle verantwoordelijkheden, aan de verwachtingen van de maatschappij en aan die van jezelf. Bovendien is vaak helemaal niet duidelijk wat je anders had kunnen doen.

Uiteindelijk raakt je reservepotje leeg en moet je erkennen dat je niet op het juiste pad loopt. Door inzicht te krijgen in het emotionele deel waarvan we ons vaak niet bewust zijn, is het mogelijk om in de basis te veranderen.

Iedereen heeft automatische reacties

Jouw reactie op de situatie was een automatische, de enige die je kende. Je ging automatisch in de overlevingsstand en nu is het lastig om weer terug te gaan naar een relaxt leven.

Sterker nog, vaak heb je niet eens in de gaten dat het anders kan, laat staan dat je kunt ontdekken hoe dat moet!

Het mooie maar ook lastige is dat iedereen automatische reacties heeft. Mooi omdat het een directe oplossing brengt waarover we niet eerst hoeven na te denken. En dus vooral belangrijk in kortdurende stresssituaties. En lastig omdat automatisme ons geen keuze geeft.

Bovendien zien we steeds vaker dat stress chronisch wordt. En dat is nou precies de situatie waarin we uitgeput raken. Hoe Bioresonantie hierbij kan helpen lees je in de volgende paragrafen.

Een jongen met stress die geholpen kan worden via bioresonantie therapie

Hoe de eerste vijf jaar ons leven sterk beïnvloedt

NES Health geeft een kijkje in de eerste 5 jaar van ons leven, de periode waarin heel veel is gebeurd en waaraan je meestal geen beeldherinneringen hebt. Maar onbewust heb je de ervaringen wel degelijk opgeslagen.

En van die ervaringen heb je geleerd. Jouw kinderbrein heeft je geleerd hoe je met bepaalde situaties het beste kunt omgaan als kind.

Heel waardevol voor dat moment in je leven. Je bent immers afhankelijk en moet ervoor zorgen dat je ouders of verzorgers je lief blijven vinden en willen beschermen.

En vervolgens groei je op. Je wordt volwassen. Je kunt je eigen leven invullen en jezelf onderhouden. Maar de oude manier van reageren, die bedacht is door het kind dat de wereld nog niet goed kon begrijpen, blijft in je automatische gedragspatroon.

Hoe Bioresonantie hierbij kan helpen.

Om te kunnen veranderen is het belangrijk om te begrijpen welke oude emoties en overtuigingen een rol spelen. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om anders met dagelijkse situaties om te gaan, waardoor je niet meer zo snel uitgeput zult raken.

De informatie uit de Bioresonantie NES Health-scan (nu 50% korting) gebruiken we om te onderzoeken welke oude manier van reageren je nu niet helpt, maar juist tegenwerkt in je leven.

Een mooie methode hiervoor is innerlijk-kind-therapie. Dit is een samenvoeging van interventies en gespreksvormen uit de diverse opleidingen die ik heb gevolgd. Speciaal voor jou op maat gemaakt.

Eerst voldoende energie opbouwen

Voordat je aan de slag kunt met oude patronen is het heel belangrijk om te zorgen dat je daarvoor genoeg energie hebt. Dus kijken we ook naar de opname van vitaminen en mineralen evenals naar de verstoringen die worden veroorzaakt door omgevingsinvloeden.

Hierbij kun je denken aan elektromagnetische velden en stralingsbelasting door bijvoorbeeld wifi en babyfoon. Maar ook de belasting door bijvoorbeeld zware metalen wordt in een scan beoordeeld.

Meer informatie over Bioresonantie therapie?

Wil je meer informatie over wat Bioresonantie therapie en de NES Health-scan voor je kunnen betekenen?

Neem dan contact met me op of maak direct een afspraak.

Liever bellen? Bel dan naar: 06 2541 7221


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *