Bioresonantie

Gezondheid meten met Bioresonantie

Wanneer ons lichaam goed in balans is, is het prima in staat om zichzelf gezond te houden. Maar zoals je wel merkt, wisselt die balans de hele dag door.  Dit betekent dat alles waaraan we worden blootgesteld onze gezondheid in meer of mindere mate beïnvloedt. Denk maar eens aan een lichamelijke blessure, heftige emoties of een infectie.

Gelukkig weet ons lichaam zichzelf meestal prima te herstellen, dit noemen we ‘het zelfgenezend vermogen van het lichaam’.
Klachten ontstaan wanneer we te lang of te heftig uit balans zijn geraakt. De energievelden in ons lichaam functioneren dan niet meer optimaal. Hierdoor ontstaan blokkades en energieverstoringen.
Het lichaam moet harder werken om te blijven functioneren, met vermoeidheid en zelfs ziekte tot gevolg.
Bij een voortdurende onbalans is het verstandig om je gezondheid te meten met NES Health bioresonantie.

Check je gezondheid met een Bioresonantiescan

De Bioresonantie-scan is een scan met de NES ProVision. Deze scan meet in 15 seconden waar de zwakke schakels van je gezondheid zich op dat moment bevinden.

Een scan is een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg, geen vervanging hiervan.

Hoe werkt dat?

Gezondheid meten met bioresonantie

Zoals Einstein al verklaarde: alles bestaat uit energie en energie is meetbaar. En dat is precies wat we doen: jouw energie meten! De plek in jouw lichaam waar zich een verstoring van energie bevindt, wordt zichtbaar gemaakt via de computer.

Het enige dat jij hoeft te doen is lekker op je stoel aan tafel blijven zitten en je hand op een kastje met twee elektroden leggen. Zodra de scan gemaakt is geef ik je een seintje en kun je je hand weer weghalen. Je voelt er niets van, je hoeft niet op een behandeltafel en ik heb alleen jouw hand nodig. Simpel toch?

Het computerscherm toont vervolgens de scanresultaten, inclusief aanbevelingen voor optimaal herstel.
We bekijken en bespreken samen de diverse screens, door middel van de plaatjes en bijbehorende teksten leg ik je uit wat de resultaten zijn van de scan.

Waar kijken we naar?

Om te beginnen bekijken we de beschikbare energie voor herstel, is deze te laag dan zal dit eerst aangepakt moeten worden. Ook jouw weerstand tegen ziekte en gevoeligheid voor allergie en de opname van vitaminen en mineralen zien we in de screens.

Andere belangrijke informatie betreft de werking van jouw organen en spieren, ook worden de meridianen (energiebanen) gemeten op energetische blokkades.

Emotioneel evenwicht en gedurende het leven opgelopen trauma’s vormen daarnaast belangrijke pijlers voor onze mate van gezondheid, deze worden ook inzichtelijk gemaakt middels de scan.

NES Health pakt gezondheid aan bij de basis!

Een scan maken is leuk, maar wat kun je vervolgens doen om je gezondheid werkelijk te verbeteren? NES heeft hiervoor een aantal opties.

Al tijdens het bespreken van jouw scanresultaten zal ik je aanbieden om de vier meest verstorende blokkades in jouw energiesysteem te behandelen met de miHealth (zie afbeelding).

De miHealth stuurt de juiste informatie naar jouw lichaam waarmee jouw zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd.

In 20 seconden toont dit filmpje hoe een trilling (resonantie) herkend wordt en wordt overgedragen.

Wat kun je thuis doen?

Jouw lichaamssysteem kun je vervolgens thuis ondersteunen met Infoceuticals (zie afbeelding). Infoceuticals zijn druppeltjes die de juiste informatie bevatten om het zelfgenezend vermogen op een specifiek gebied te stimuleren.

Je gaat dus niet bezig met symptoombestrijding maar je pakt jouw klacht aan bij de basis. We maken na een aantal weken een vervolgscan om de veranderingen te beoordelen.

Wanneer een bioresonantie scan?

 • Chronische klachten zoals bijvoorbeeld Chronisch Vermoeidheid Syndroom, ME, Fibromyalgie;
 • Huidklachten zoals eczeem;
 • Whiplashletsel;
 • Pijnklachten zoals hoofdpijn, acute en chronische pijn;
 • Ter ondersteuning bij stoppen met roken;
 • Sportblessures en sneller herstel na het sporten;
 • Ter ondersteuning na een fysiotherapiebehandeling;
 • Jetlag;
 • Coachen en transformatieprocessen;
 • Emoties begrijpen en verwerken;
 • Ondersteuning bij emotionele stress en piekeren;
 • Spijsverteringsklachten;
 • Ter ondersteuning bij afvallen;
 • Gewrichtsklachten;
 • Sneller herstel botbreuken;
 • Verbetering slaappatroon.

Scan aanvragen

 


Meer informatie over de Bioresonantie scan?

Neem dan contact op of maak een afspraak met de praktijk.

Liever bellen? Bel dan direct naar: 06 2541 7221