Bioresonantie en hoe ons systeem reageert

Bioresonantie en hoe ons systeem reageert

‘Veel gestelde vragen in mijn praktijk zijn: ‘Hoe werkt bioresonantie?’
En ‘Hoe heeft het effect op ons lichaam en op onbalans?’
Bioresonantie maakt gebruik van frequenties (trillingen) waarop ons systeem reageert.

Een uitleg aan de hand van stemvorken

Dit is eenvoudig uit te leggen met stemvorken*.
Belangrijk is om twee stemvorken te nemen die dezelfde toon (frequentie) voortbrengen. Deze frequentie drukken we uit in hertz (Hz).
De eerste stemvork slaan we aan zodat deze een trilling voortbrengt. Vervolgens houden we de tweede stemvork ernaast, echter deze slaan we niet aan.
Nu gebeurt er iets bijzonders: de tweede stemvork gaat automatisch meetrillen met de eerste. Ook als we het geluid van de eerste stemvork dempen, blijft de tweede geluid voortbrengen!

Hoe is dit mogelijk?

Aangezien beide stemvorken in identieke toonhoogte zijn gemaakt, herkennen ze automatisch elkaars frequentie.
Om dit voorbeeld over te zetten naar ons lichaam hoeven we in bovenstaande uitleg alleen maar de eerste stemvork te vervangen door de bioresonantie scanapparatuur en de tweede stemvork door ons eigen lichaam.

Tijdens een bioresonantiescan worden frequenties naar het lichaam gezonden. De frequenties die verstoord terugkomen vragen aandacht. In feite houden we ons dus bezig met pure basale natuurkunde.
Door middel van de miHealth* en van de druppeltjes (Infoceuticals) wordt het lichaam weer voorzien van de oorspronkelijke trilling. Op deze manier is het mogelijk om de oorspronkelijke balans te hervinden!

Een filmpje ter verduidelijking

Dit korte filmpje maakt duidelijk hoe stemvorken elkaar beïnvloeden

*Een stemvork is een hulpmiddel om in de muziek de toonhoogte vast te stellen. De stemvork is een stalen apparaat in de vorm van een vork, dat de kamertoon a` voortbrengt wanneer het in trilling wordt gebracht. Het wordt onder andere gebruikt voor het stemmen van muziekinstrumenten.

*Een miHealth is een medisch apparaat welke wordt ingesteld op de juiste frequentie om een bepaalde verstoring te corrigeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *